Stenski plinski kondenzacijski kotel Logamax plus GB 072

Prednosti stenskega plinskega kondenzacijskega kotla GB 072

  • visok izkoristek do 109%, ki ga zagotavlja robusten toplotni izmenjevalnik iz aluminij-silicijeve litine z visoko prevodnostjo toplote
  • majhen porabnik električne energije zaradi vgrajenih varčnih komponent (najvišja poraba moči pri ogrevanju 100W)
  • izpolnjuje vse varnostno-tehnične zahteve, ki so potrebne za brezhibno in varno delovanje ogrevalnega sistema, zato ste lahko popolnoma brez skrbi glede uhajanja dimnih plinov in ogljikovega monoksida
  • kompaktna izvedba z vgrajenimi vsemi potrebnimi ogrevalnimi elementi, kar vam zmanjša dodatne stroške montaže in omogoči brezhibno in optimalno delovanje
  • visok komfort ogrevanja – vgrajena booster funkcija, ki omogoča ogrevanje sanitarne vode s 30kW, četudi je nazivna moč kotla samo 24kW. Posledično se sanitarna voda hitreje segreje.
  • plinski kondenzacijski kotel je primeren za vse vrste plina
  • enostavno čiščenje in vzdrževanje (priporočljivo enkrat letno)
  • zelo tiho delovanje do 36dB. Glasnost je manjša kot pri pralnem stroju, ki pri nežnem pranju znaša 52dB.

Ogrevanje po vaših merilih
Sestavite si popolnoma svoj program ogrevanja za svoje bivalne prostore, po svojih željah in si zagotovite najboljše bivalno udobje.

Stenski plinski kondenzacijski kotli Logamax plus GB 072 vam dopuščajo široke možnosti nastavitev za ogrevanje bivalnih prostorov kot tudi sanitarne vode. Hišo ali stanovanje boste imeli vedno prijetno toplo, tako kot boste želeli sami, četudi vas ne bo doma. Tiho delovanje in enostavna uporaba pa vam bosta zagotavljala brezskrbno in komfortno ogrevanje.

Privarčujte brez odrekanj

Vgrajene varčne ogrevalne komponente kotla, lahko pripomorejo k zmanjšani porabi tako energenta kot drugih obratovalnih stroškov (elektrike,….), zato je pomembno kaj ima plinski kondenzacijski kotel vgrajeno. Varčna črpalka, tehnološko izpopolnjen toplotni izmenjevalnik, moduliran gorilnik z modulacijo od 23-100% in mnoge druge komponente v plinskem kondenzacijskem kotlu Logamax plus GB 072 zagotavljajo visok izkoristek tudi do »109% » in posledično manjšo porabo energenta in nizke obratovalne stroške.

Ker je plinski kondenzacijski kotel Logamax plus GB 072 kompaktne izvedbe v katerem so vgrajene vse potrebne ogrevalne komponente in medsebojno popolnoma usklajene, je delovanje še toliko bolj optimalno, s tem se izognete morebitnim dodatnim stroškom montaže in ogrevanja. Plinski kondenzacijski kotel lahko vgradite kamorkoli, tudi v bivalne prostore saj je v plinotesni izvedbi, majhen in zelo tih.

Več različnih možnosti

Plinski kondenzacijski kotel Logamax plus GB 072 je na voljo v večih izvedbah in močeh in sicer:
- pretočna priprava sanitarne vode

Plinski kondenzacijski kotel s ploščnim toplotnim izmenjevalnikom za pretočno ogrevanje sanitarne vode, moči 24kW z oznako Logamax plus GB 072 24K, pripravi 12 l/min tople vode pri ∆T 45°C. Ta varianta je ustrezna, za manjše porabnike sanitarne vode.

- priprava sanitarne vode v eksternem (zunanjem) bojlerju.

Če imate kad ali več kopalnic, se odločite raje za eksterni bojler, ki ga lahko dobite v različnih velikostih od 65 pa do 300 litrov, v stenski ali talni varianti. Stenski bojler z kapaciteto vode 65l z oznako H65W je tipsko izdelan izključno za vgradnjo k plinskemu kondenzacijskemu kotlu Logamax plus GB072, moči 14kW ali 24kW. Bojler je enakega dizajna kot plinski kondenzacijski kotel GB 072, zato je estetski izgled lep in dovršen in se popolnoma prilagodi vašim bivalnim prostorom.

Oznake kotla:
GB072 24K – 24 kW za ogrevanje ter integrirano pripravo sanitarne vode (vgrajenim ploščnim toplotnim izmenjevalnikom)
GB072 14 - 14kW za ogrevanje ter pripravo sanitarne vode v eksternem bojlerju - stenskem ali talnem
GB072 24 – 24kW za ogrevanje ter pripravo sanitarne vode v eksternem bojlerju - stenskem ali talnem

Vzdrževanje in dobavni roki

Vzdrževanje kotla je priporočljivo enkrat letno, ki ga naj opravi pooblaščeni serviser. Servisna mreža je razvejana po celotni Sloveniji, zato boste ne glede na to kje živite zagotovo našli v bližini primernega serviserja, ki vam bo v čim krajšem možnem času napravo pregledal ali odpravil morebitne napake.

Seznam pooblaščenih serviserjev

Dobavni roki: opremo dostavimo v cca. treh dneh od pisne potrditve naročila, ki ga prejmemo preko fax-a ali preko e-mail-a, če je naročena oprema na zalogi. V primeru, če naročene opreme ni na zalogi je dobavni rok do cca. enega meseca.

Do odprodaje zalog


Najbolj prodajni model

Gorilnik iz
aluminij silicijeve litine
Toplotni
izmenjevalnik
Primer rešitve
Vse kar je v njem