Stenski plinski kondenzacijski kotel Bosch Condens 7000i W

Stenski plinski kondenzacijski kotel Condens 7000 iW vam nudi vse tisto kar potrebujete za perfektno ogrevanje svoje hiše. S sodobnim designom, v beli ali črni barvi, ga boste zelo enostavno vključili v vsak bivalni prostor. Hkrati pa vam kotel skrbi za nizke stroške ogrevanja in vzdrževanja. Ima vse kar potrebujete za učinkovito in brezhibno ogrevanje.

Prednosti stenskega plinskega kondenzacijskega kotla Bosch Condens 7000i W

 • milijonkrat preizkušen toplotni blok iz aluminij-silicijeve litine, z visoko prevodnostjo toplote
 • kotel je majhen porabnik električne energije zaradi vgrajenih varčnih ogrevalnih komponent
 • izpolnjuje vse varnostno-tehnične zahteve, ki so potrebne za brezhibno in varno delovanje ogrevalnega sistema
 • kompaktna izvedba z vgrajenimi vsemi potrebnimi elementi, vam zmanjša dodatne stroške montaže in omogoči optimalno delovanje
 • najnovejša tehnologija vgrajena v kotlu zagotavlja enostavno čiščenje in vzdrževanje
 • zelo tiho delovanje (40 dB). Glasnost je manjša kot pri pralnem stroju, ki pri nežnem pranju znaša 52dB.

Sodobna tehnologija, ki vas razvaja od jutra do večera dan za dnem

Tokrat imate možnost prepustiti se tehnološko dovršenemu plinskemu kondenzacijskemu kotlu Condens 7000 iW, ki vam bo konec meseca v ponos, ko boste plačevali položnico za plin. S čim kondenzacijski kotel Condens 70000 iW opravičuje vse to:

 • prenosnik toplote iz aluminij-silicijeve litine, ki skrbi za izredno toplotno prevodnost, dolgo življenjsko dobo in hkrati majhno težo. Zaradi tega ima kotel daljše vzdrževalne intervale, enostavno čiščenje, predvsem pa nižje stroške obratovanja. Ob prvem letnem servisnem pregledu se boste lahko o tem prepričali še sami.
 • po zaslugi najsodobnejše tehnologije z moduliranim gorilnikom se kondenzacijski kotel Condens 7000 iW popolnoma sam prilagaja temperaturnim razmeram v okolju in vašim zahtevam. V celotnem spektru moči, kondenzacijski kotel modulira od 14% do 100%, kar pomeni optimalno prilagajanje vašim toplotnim potrebam in še zlasti v spodnjem območju deluje s presenetljivo majhnim številom startov gorilnika. To za vas posledično pomeni manjšo porabo energenta ter stabilnejšo delovanje.
 • plinski kondenzacijski kotel Condens 7000 iW je opremljen še s črpalko energijskega razreda A, ki porabi samo eno četrtino električne energije kot običajne obtočne črpalke. Črpalka stalni pretok vode precizno prilagaja moči kotla in vam s tem zagotavlja maksimalno koriščenje kondenzacijske toplote in varčno porabo.

Točno tisto, kar iščete

Komfortno, varčno in brezhibno delovanje z dolgo življenjsko dobo. Plinski kondenzacijski kotel Condens 7000 iW z najsodobnejšo tehnologijo in številnimi drugimi inovacijami vam na eni strani zagotavlja optimalno energijsko učinkovitost, s katero v primerjavi s starimi ogrevalnimi napravami lahko prihranite celo do 40% stroškov energije, na drugi strani pa vas razvaja z obiljem toplote, tako za bivalne prostore, kot pripravo tople sanitarne vode.

Modeli plinskega kondenzacijskega kolal Condens 7000 iW :

 • GC 7000 i W 14 P 23 – 14 kW za ogrevanje ter pripravo sanitarne vode v eksternem bojlerju, bel 
 • GC 7000 i W 14 PB 23 – 14 kW za ogrevanje ter pripravo sanitarne vode v eksternem bojlerju, črn 
 • GC 7000 i W 24 P 23 – 24kW za ogrevanje ter pripravo sanitarne vode v eksternem bojlerju, bel 
 • GC 7000 i W 24 PB 23 – 24kW za ogrevanje ter pripravo sanitarne vode v eksternem bojlerju, črn 
 • GC 7000 i W 20/24 C 23 – 20kW za ogrevanje ter pretočno pripravo sanitarne vode(24kW ), bel
 • GC 7000 i W 20/24 CB 23 – 20kW za ogrevanje ter pretočno pripravo sanitarne vode (24kW), črn 
 • GC 7000 i W 24/28 C 23 – 24kW za ogrevanje ter pretočno pripravo sanitarne vode (28kW), bel 
 • GC 7000 i W 24/28 CB 23 – 24kW za ogrevanje ter pretočno pripravo sanitarne vode (28kW), črn

Vzdrževanje kotla

Vzdrževanje plinskega kondenzacijskega kotla je priporočljivo enkrat letno, ki ga naj opravi pooblaščeni serviser. Servisna mreža je razvejana po celotni Sloveniji, zato boste ne glede na to kje živite, blizu sebe zagotovo našli primernega serviserja, ki vam bo v čim krajšem možnem času napravo pregledal ali odpravil morebitne napake.

 

Seznam pooblaščenih serviserjev


Sodobna tehnologija